28. března 2018

Plavky všeho druhu

Sice před pár dny sotva začalo jaro, ale to tedy znamená i to, že se blíží léto a s ním i oblíbená relaxace u vody.

Pokud chcete i u vody vypadat perfektně, je nejvyšší čas na nákup plavek.

 



Plavek existuje několik druhů.

Monokiny - plavky v celku


Jejich výhodou je rychlé oblečení a zakrytí nedokonalých partií.



Bikini - klasické dvojdílné plavky


Bikini  jsou asi nejoblíbenějším druhem plavek. Jejich jednotlivé díly lze kombinovat a již se dvojími plavkami vytvoříte až čtyři dokonalé outfity. Klasické bikini vám také nebrání v opalování a právě při nošení tohoto druhu plavek, má vaše pokožka možnost opálení se na co nejvíce místech.



Ačkoliv si někdo může myslet, že jsou již ohrané a nudné, je na velkém omylu. I bikin, totiž existuje mnoho střihů. Není tedy možnost, že by vám nějaké neseděly.


Tankini - dvojdílné plavky, které vám zakryjí bříško



U mnoha žen jsou populární tankini. Na první pohled mohou vypadat jako tílko, ale přitom jsou z plavkoviny. Ženy převážně s větším bříškem si je volí hlavně kvůli tomu, aby se cítily příjemně a pohodlně. Ale nosit je může každá žena.


 
Všechny ženy budou jistě zajímat i tankini, které na první pohled vypadají jako šaty.
 
 
 
Dívky a ženy, které nechtějí ukazovat své bříško a nechtějí plavky v celku ani tankini, je tu ještě jedna možnost. Klasické bikini s vyššími kalhotkami.
 

 
Mně osobně velmi zaujaly plavky, které jsou dvojdílné, ale vrchní díl se podobá sportovní podprsence. Jejich výhodou je hlavně pohodlnost.


 
 
Jak už jsem zmínila, plavek existuje mnoho střihů, ale i barev. Nosí se jednobarevné, jednobarevné s jinak barevným doplňkem, ale i květované a jinak vzorované plavky.


Ať už si vyberete kterékoliv z plavek, na prvním místě by měla být hlavně jejich pohodlnost. Měly byste se v nich cítit příjemně.



 
V módě již několik let jsou i plavky námořnického stylu.



Zaujaly vás některé z plavek?

Tyto a samozřejmě mnoho dalších naleznete na Manzara.cz





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mnohokrát za jakýkoli komentář.